Q-time 

Bij Q-Time bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van landelijk wonen en landelijk interieur, slapen, verlichting, raam- en vloerdecoratie. In onze woonwinkel vindt u de nieuwste design en landelijke meubelen van topmerken onder één dak. Een ware woonbeleving bij Q-Time , met onder andere zetels, hoekzetels, bedden, fauteuils, kasten, eetkamerstoelen, eettafels en lampen voor elke woonstijl. Meubels en woonaccessoires volgens de laatste woontrends, gegarandeerd volgens de laagste prijs! Wij geven u graag persoonlijk interieuradvies en onderhoudsadvies. Zo creëren wij samen met u een complete woonkamer, slaapkamer, badkamer of eetkamer helemaal naar wens!

Voor de openingstijden van Q-Time verwijzen we u graag naar de onderkant van de website’. U kunt bij ons gratis parkeren en we zijn gemakkelijk te vinden .

We wensen u veel (woon)shopplezier! 

 

Q-service

Q-time Service staat voor totaalinrichting en interieuradvies, ook aan huis . Met exclusief aanbod van landelijke meubelen.

Een absolute voorwaarde is voor ons dat onze producten sfeer uitstralen. De sfeer die men eveneens terugvindt in onze showroom en meubelwinkel te Wommelgem .

Om onze klanten optimaal inspiratie te geven wordt onze toonzaal tot in de perfectie sfeervol ingericht. Elke week komen er nieuwe producten bij...